Brunssi
Tervetuloa Quê Emin Tết-brunssille!
Tết Nguyên Đán on vietnamilainen uudenvuoden juhla, jota juhlitaan pitkään ja hartaasti. Vietnamilainen uusivuosi on hymyn, ilon ja kaiken uuden juhlaa. Tết-aikana vietnamilaiset kunnioittavat esi-isiään ja juhlivat vuoden alkua perheensä kanssa. Tết kunniaksi haluamme kutsua kaikki juhlimaan vietnamilaista käärmeen vuotta juhlapöydän ääreen. Brunssimenu on valmistettu perinteisistä vietnamilaisista herkuista ja sitä tarjoillaan viikonloppuisin 11.-26. tammikuuta välisenä aikana.
lauantaisin klo 11-15
sunnuntaisin klo 11-16
Brunssin aikana voi tilata myös á la carte -annoksia. Á la carte myydään koko pöytäseurueelle.
Brunssihinnat:
Aikuiset 29,90€ / hlö
Lapset 0-4-vuotiaat 0€
Lapset 5-7-vuotiaat 9€
Lapset 8-10-vuotiaat 15€
Täydennä brunssi talon kuohuviinillä 6€/lasi.
Brunssimenu
Salaatit
Rau thơm mix 🌿
Vietnamilainen yrttimix (M,G)
Vietnamese herb mix.
Gỏi tôm xoài
Mangosalaatti katkaravuilla
Mango salad with prawns.
Dưa giá 🌿
Pikkelöitty itusalaatti.
Pickled bean sprouts.
Kimchi 🌿
Củ kiệu ngâm chua 🌿
Hillossipuli
Pickled Pear onion
Lämpimät
Bánh tét chay 🌿
Etelä-Vietnamilaista banaaninlehteen käärittyä mung-papuleipää
South Vietnamese mung bean bread wrapped in banana leaf
Bánh tét thịt
Etelä-Vietnamilaista banaanin lehteen käärittyä tahmeaa riisileipää mung-papu ja porsaankylki -täytteellä.
South Vietnamese sticky rice cake with mung bean & pork belly filling. Wrapped in banana leaves.
Bánh chưng
Pohjois-Vietnamilaista banaanin lehteen käärittyä tahmeaa riisileipää mung-papu ja porsaankylki -täytteellä.
North Vietnamese sticky rice cake with mung bean & pork belly filling. Wrapped in banana leaves.
Bánh dày/ Chay 🌿
Höyrytettyä tahmeaa riisikakkua vietnamilaisella bologna-makkaralla.
Steamed sticky rice cake with Vietnamese bologna sausage.
Giò lụa
Itsetehtyä vietnamilaista bologna-makkaraa porsaanlihasta
Homemade vietnamese pork bologna sausage
Giò thủ
Perinteistä vietnamilaistaa porsaanmakkaraa sienillä
Traditional vietnamese pork sausage with mushrooms
Chả giò thịt
Kevätrullia porsaanjauhelihalla, vermiselli-nuudelilla ja sienillä
Spring rolls filled with minced pork meat, vermicelli noodles and mushroom
Chả giò chay 🌿
Kasviskevätrullia tofulla, vermiselli-nuudelilla ja sienillä.
Vegetarian spring rolls filled with tofu, vermicelli noodles and mushrooms.
Thịt Kho trứng
Haudutettua karamellisoitua porsaankyljystä ja kananmunaa
Braised caramellized pork belly and eggs
Nem chua
Vietnamilaistyylinen naudanliha-tartar valkosipulilla ja chilillä
Cured beef with garlic and chiles
Heo quay giòn & bánh hỏi
Rapeaa grillattua possunkylkeä
Crispy roasted pork
Gà lạnh sốt gừng, hành
Kanaa kevätsipuli-inkivääri kastikkeessa
Chicken in spring onion and ginger sauce
Tôm chiên
Rapeaksi paistettua marinoitua katkarapua
Crispy fried marinated shrimp
Rau xào nấm, đạu phụ 🌿
Wokattua kasviksia sienillä
Stir fried vegetables with mushroom
Xôi gấc 🌿
Punaista tahmeaa riisiä vietnamilaisella ’’gấc’’ hedelmällä
Baby jackfruit sticky rice
Miến, bún măng thịt gà / bò
Vietnamilainen nuudelikeitto bambulla, kanalla ja naudan jauhelihalla
Vietnamese noodle soup with bamboo shoots, chicken ja minced beef
Bún Huế chay 🌿
Tulinen sitruunaruoholla maustettu vegaaninen nuudelikeitto tofulla ja sienillä
Spicy lemon grass vegan noodle soup with tofu and mushrooms
Makeat
Chè trôi nước 🌿
Tahmeaa riisikakkua mung papu -täytteellä makeassa inkiväärisiirapissa.
Sticky rice dumplings with mung bean filling in sweet ginger syrup
Pannacotta
Bánh tằm khoai mì 🌿
Kookos-tapiokaleivos
Coconut tapioca cake
Trái Cây 🌿
Tuoreita hedelmiä
Fresh fruits
Juomat
Trà đá
Vietnamilainen kylmä tee
Vietnamese cold tea
Nước chanh đá
Vietnamilainen sitruunalimonadi
Vietnamese lemonade
Cà Phê/Trà
Kahvi/Tee
Coffee/Tea