Quê Em – kotiseutuni

Pohjoisen Vietnamin vehreät vuoristot, etelän trooppiset rannat sekä huumaavista tuoksuista täyttyvät suurkaupunkien kadut. Vietnam on paratiisi myös lautasella: täynnä syviä ja aromaattisia makuja. Laavakivigrillillä valmistettua kalaa ja äyriäisiä, kasviksia ja lihaa. Aasialaisia erikoisuuksia, jotka sulattavat suun ja sydämen.

Rakkaimmat ruokamuistot syntyvät jo lapsuudessa. Ne kulkevat matkallasi, vaikka juurtuisit uuteen kulttuuriin. Quê Em on Linda Nguyenin ja Leo Larin lämmöllä luoma taidonnäyte makujen maailmasta, joka on syvällä heidän sisällään. Se on kattaus aidointa Vietnamia, jonka avulla he luovat kahden kotimaansa välille makuelämysten sillan.

Quê Emin autenttisesta tunnelmasta vastaavat vietnamilaiset kokit, jotka vaalivat menussa sesongin antimia sekä aasialaisia yrttejä ja mausteita.

Vuoden kierto elävöittää ruokalistan lisäksi ravintolan muuta tarjontaa. Quê Emin tunnelmallinen tila kutsuu myös maistelemaan laadukkaita viinejä, cocktaileja ja mocktaileja. Eksoottisen aterian kruunuksi suosittelemme nauttimaan vietnamilaisia makeita, kylmiä ja kuumia kahvijuomia.

Chúc ngon miệng – hyvää ruokahalua!

Lounas

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11:00 – 14 välisenä aikana.

Illallinen

Ma – To 11:00 – 22:00
Pe 11:00 – 23:00
La 12:00 – 23:00
Su 12:00 – 22:00

Viimeiset tilaukset 1 tunti ennen sulkemisaikaa.

Valokuvat: Mark Tran & Lassi Saijets

Kansakoulukatu 1
00100 Helsinki
050 468 6661
info@queem.fi
queem.fi