Aistirikkaita elämyksiä vehreästä Vietnamista

Menumme koostuu perinteisistä ja raikkaista vietnamilaisista ruokalajeista, joita valmistamme rakkaudella ja käsityönä. Haluamme tehdä tutuksi laajan vietnamilaisen ruokakirjon, johon kuuluvat klassikkojen lisäksi juhlavammat ruokalajit sekä vietnamilaiset arkiruoat. Vietnamilaisen ruoan perustana toimivat vihannekset ja yrtit, joten ne sopivat monenlaiseen ruokavalioon.

Ravintolan ruokalistan kattaus on laaja. Se sisältää monipuolisesti vietnamilaista street foodia, maukkaita bowleja, raikkaita salaatteja, mureaa grillattua lihaa, tuoreita äyriäisiä ja kaloja, saviruukkupatoja sekä herkullisia jälkiruokia. Rikastamme tarjontaa sesongeittain ja juhlakausittain vaihtuvilla annoksilla. Listallamme on huomioitu myös erikoisruokavaliot sekä erilaiset ruoka-aineallergiat.

Ruokailukulttuurimme olennainen osa on sosiaalisuus ja yhteisöllisyys. Suurin osa ruoistamme on tarkoitettu jaettavaksi ystävien ja perheen kesken. Illallinen meillä on aistirikas elämys, johon pääsee myös itse osallistumaan.

Ruoan lisäksi panostamme myös perinteiseen vietnamilaiseen juomakulttuuriin. Tarjoilemme erilaisia vietnamilaisia kahveja kuten munakahvia ja Phin-kahvia, sekä tasokkaita aasialaisia alkoholituotteita ja eksoottisia mocktaileja.

Lounas

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11:00 – 14 välisenä aikana.

Illallinen

Ma – To 11:00 – 22:00
Pe 11:00 – 23:00
La 12:00 – 23:00
Su 12:00 – 22:00

Viimeiset tilaukset 1 tunti ennen sulkemisaikaa.

Valokuvat: Mark Tran & Lassi Saijets

Kansakoulukatu 1
00100 Helsinki
050 468 6661
info@queem.fi
queem.fi